Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5 powodów dla których mam zagrać w tą grę

Michu_PL117

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prośba jest dość głupia bo z niewolnika nie ma robotnika. Jak nie chcesz grać to nie grasz. Cube World jest ciekawą grą jednak niektórym szybko się nudzi i bardzo łatwo zdobyć wysoki poziom, dużo golda, ponieważ na internecie można znaleźć trainer. Plusem tej gry jest nieograniczony świat jak i możliwość personalizacji naszego bohatera i wyboru klasy.

Opublikowano

Zalety:

-Łatwo zdobyć duży lvl oraz złoto.

-Jest dużo rodzai potworów.

-Prawie każdy potwór ma swój odpowiednik bossa.

-Jest strasznie dużo broni, zbroi itp.

-Można mieć swojego PETA który będzie ci pomagać.

Wady:

-Gra po jakimś czasie staje sie monotonna.

-Można ją łatwo chackować.

Pomogłem? Daj +, to nic nie boli a dla mnie wiele znaczy. ; )

Opublikowano

"Łatwo zdobyć duży lvl oraz złoto." - Dla mnie szczerze to jest raczej duża wada tej gry. Za łatwa nawet powiem, jednak jak się spodoba to rozrywki na dłuższy czas może dostarczyć.

Opublikowano

1. Jezeli chcesz sie pobawic z przyjaciolmi to gra idealna .

2. Interesujace klasy i rasy mozna grac na pare sposob i wogle

3. Rozbudowany crafting i system lvl dzweka umiejetnosci itp.

4.Ogromny swiat zbudowany z szescianow i masa potworow i bossow do zabicia

5. Ciekawe dungeony w ktorych mozna zdobyc itemy

signature5y.png

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Tok myślenia samobójcy, tyle że tym razem mówimy o grze, ale i tak się wypowiem.

CubeWorld to gra która przyciąga swoją uwagę wielu młodo-pokoleniowych graczy, tak też wielu z nich napewno zakupi tą grę.

Jeżeli szukasz większych możliwości osiągnięć to nie gra dla Ciebie, już samym pytaniem sam sobie odpowiedziałeś, że nie interesuje Ciebie nic poza osiągnięciami w CW.- po krótce, ta gra Ci tego nie dostarczy.

tak nawiasem mowiąc sam grałem w to tylko 3godziny i gra mi się znudziła, ale poprzez fajną grafikę i klimat właśnie powstały moje spostrzezenia co do tej gry. imho. ta gra została tak rozpowrzechniona dlatego że jest 'minecraftopdoobna',- NIC takiego, co mogłoby przyciągnąć naszą uwagę od innych gier ta nie ma- no chyba że tak jak w minecrafcie, tu poruszamy się po kwadratowym świecie.

• 3 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...